maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hääpäivä

Edellisestä vuoren kapuamisesta innostuneena suunniteltiin reitti myös ihan ensimmäiselle hääpäivällemme! Kohteena oli reiluun 500 metriin kohoava Finnkonnakken, nipin napin Sjunkhattenin kansallispuiston rajojen sisäpuolella. Reitti huipulle alkoi hauskasti järven rantaa pitkin ja kun mieli oli sokeasti tottunut tasaisuuteen, alkoikin aika tiukka nousu... noh, tottakai jos tarkoitus on nousta korkeammalle?

Näkymät taukopaikalta



Huipulle ei tällä kertaa kuitenkaan päästy. Yhdellä juoma(oikeasti suklaa-)tauolla reppuun kiinnitetty lippis tipahti kyydistä. Jatkoimme matkaa ja jonkin aikaa taivallettuamme tajusimme, että olimme reitillä, muttei ihan sillä reitillä millä oli tarkoitus. Lähdettiin siis tarpomaan oikean polun suuntaan ja hetken kuluttua tajusin lippiksen häviämisen. Haettiin lippis ja syötiin eväät (jokaisen reissun kohokohta), todettiin että tällä kerralla jää tämä huippu näkemättä. Minun mielestäni se oli kahdelta suorittajalta ihan onnistunut päätös :) 


Ehdittiin mainiosti myös syömään illalla ravintola Bjørkiin. Ja varmaa on se, että Bjørkiin pitää mennä uudestaankin! Tosi maistuvaa ruokaa ja erityisesti jälkiruokia voi kahden testatun sortin perusteella suositella. Herkkua! Ja tosi mukava päivä parhaassa seurassa... tästä onkin hyvä jatkaa seuraavalle vuodelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti