keskiviikko 12. elokuuta 2015

Viikko Suomessa

Huh! Viikonloppuna saavuttiin kotiin ensimmäiseltä koko porukan Suomen reissulta. Viikkoon mahtui valtavasti eri paikkoja, tärkeitä ihmisiä, tekemistä ja hyvää ruokaa! 
Matka alkaa...
Matkustamisen onnistuminen perustui pitkälti hyviin unenlahjoihin

Valitettavasti kaikkia ei mitenkään ehditty tapaamaan mutta uusi reissu on jo ajatuksissa, joten kovin kauaa ei toivottavasti tarvitse odottaa :) 
Matkatkin menivät yllättävän sujuvasti kahden tenavan kanssa... tai sitten vaan olin mielessäni varautunut pahimpaan ja yllätyin positiivisesti kun vältyimme suuremmilta ongelmilta. Trippimittarin lukema reissun jälkeen oli yli 3000 kilometriä ja viikon aikana ehdimme yöpyä neljässä eri paikassa. Muutamassa paikassa poikkesimme lisäksi ihan vaan päiväseltään. 
välillä esikoinenkin simahti autoon
Entistä kotikaupunkia
Kukkafani on kukkafani kesälomallakin
Reissuväsymys iski vasta jälkikäteen ja ilmeisesti tuliaisina Suomesta juniorilla on myös kaksi uutta hammasta (100% varmuutta ei ole, sillä neiti pitää aika tiukasti suun supussa, kun asiaa yrittää tarkistaa. Todisteet perustuvat vilauksiin :))


Moni ulkosuomalainen haalii ruisleipää kotiinviemisiksi mutta meidän ostoskorista löytyi karkkikasan lisäksi raejuustoa! Siis mikä mieletön innovaatio yhdistää lakkaa ja raejuustoa! Nam! En toki tiedä muusta Norjasta mutta ainakin täällä Bodøssä kaupasta löytyy tasan kahta raejuustoa: kevyttä ja tavallista. Niin, voitte siis varmaan ymmärtää intoni hamstrata tuota uutuusherkkua!
Tällä viikolla on edessä vielä paljon uutta ja jännää, niistä lisää myöhemmin!

Ihanat, kesäiset Suomimaisemat!








1 kommentti:

  1. Ping! Sinut on haastettu! ;)
    (Samalla paljastan itseni tän blogin lukijaksi)
    http://www.lily.fi/blogit/mama-mammutti/stripparinimeni-ja-muuta-liebster-award

    VastaaPoista