perjantai 3. huhtikuuta 2015

Toisen päivän takatalvi

Ensimmäinen kaikkien yhteinen yö uudessa kodissa on takana. Eilinen matkustus sujui ihan mukavasti, tai ainakin jos unohdetaan sprintti oikealle portille aamutuimaan Helsinki-Vantaan lentokentällä... Pisteet kotiin Nupulle, joka mukisematta kipitti perässä! :)

Muuttokuorma on enimmäkseen vielä autossa, koska molemmilla laatikoiden kantajilla nokka vuotaa kiitettävästi. Noh, pääsiäisenä ei Norjassa hötkyile kukaan, joten ehkä kaiken ei heti tarvitsekaan olla tiptop. Sitäpaitsi nyt ei enää (onneksi) ole mikään kiire! 



Laatikoiden kantamisen lisäksi niiden (järkevä) purkaminen on tietenkin luku sinänsä. Kehutut clas ohlsonin muuttolaatikot lunastivat lupaukset kaikin puolin. Edes vuotanut vaahterasiirappi ei päässyt pohjasta läpi! Olo tuntuu aika onnelliselta, kun melkein suurin ongelma tällä hetkellä on se, mikä kaappi olisikaan paras muffinsivuokien säilytykseen.



Sään puolesta ei ainakaan mitään kovin keväistä, sillä aamu alkoi reippaalla lumisateella! Eilen sentään tuntui vielä vähän keväiseltä vesisateessa... Toki muutaman tunnin kuluttua kaikki satanut lumi oli jo historiaa.



1 kommentti:

  1. Onnea muuton ykkösvaiheen suorittamisesta! Meillä on kuuden viikon jälkeen edelleen ihan kaaos ja iso osa laatikoista purkamatta :D Laitan kulttuurishokin piikkiin. On niin kovin erilaista ;)

    Jos ehdit, laita tuohon sivupalkkiin sellainen liity lukijaksi -nappi. Jos siis haluat :)

    VastaaPoista