tiistai 2. kesäkuuta 2015

Aurinkoista juhlatunnelmaa


Koulujen loppuminen on jotenkin aina ollut minusta erityisen hauskaa aikaa. Niin, siis sen koulujen alun lisäksi. Jotain, joka toistuu vuodesta toiseen vähän samanlaisena mutta silti jonain tiettynä vuonna aloittaa joitain uutta tai lopettaa vanhaa. Tänä keväänä ei tullut vierailtua yksissäkään ylioppilasjuhlissa, kun emme lähteneet Suomeen juhlimaan. Sen sijaan pääsimme juhlistamaan muuta valmistumista!


Kelikin oli tosi ihana ja vanhempi muru pääsi poimimaan kukkia juhlapöytään. Miten joku voikin tykätä niin paljon voikukista! Kaikki muutkin kukat ovat hänen mielestään mahtavia mutta erityisesti voikukat sytyttävät. Koitetaan aina myös vähän painaa mieleen niiden ihaltujen kukkien nimiä ja hauskasti jotkut tietyt jäävätkin hyvin muistiin.

Tietenkin juhliin piti viedä myös lahja, joka paketoitiin erityisen taitavasti. Lahjana oli kirahvipiirustus. Saimme myös viedä juhlapöytään muffinseja muiden herkkujen kaveriksi. Juuri mitään muita muffareita meillä ei edes leivota, tämä kun on erityisen hyväksi havaittu resepti! Onneksi tällä kerralla käytettiin vähän pienempiä vuokia kun yleensä...


Myös juhlasää oli ihana! Lämpimässä kelissä oli mukava käpsytellä kekkereihin. No, juuri tällä hetkellä se on muisto vain kun tuuli puhaltelee ja vettä sataa. Siitä huolimatta lähdetään nyt kävelemään kohti åpen barnehagea. Jospa sinne raahautuisi muitakin vanhempia tenavineen säästä huolimatta.
Ha det!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti